Slide
Lijn geel mr. Westdorp
Slide
Lijn geel mr. Westdorp

Deskundig en persoonlijk advies

"ik begrijp als geen ander dat het belangrijk is om snel en deskundig te handelen"

Als arbeidsrechtjurist heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van VSO-trajecten voor zowel werknemers als werkgevers.

Een VSO-traject kan voor zowel werknemer als werkgever een ingrijpende gebeurtenis zijn. Als expert op het gebied van arbeidsrecht begrijp ik als geen ander dat het belangrijk is om snel en deskundig te handelen, om zo tot een passende oplossing te komen.

Of het nu gaat om ontslag, een reorganisatie of een arbeidsconflict, ik sta je bij in het gehele traject. Dit omvat onder meer het opstellen van de VSO-overeenkomst, het adviseren over financiële consequenties, en het begeleiden van de onderhandelingen tussen werknemer en werkgever.

Mijn aanpak is altijd persoonlijk en gericht op het behalen van het beste resultaat voor mijn cliënten. Door mijn kennis van het arbeidsrecht te combineren met mijn pragmatische instelling, zorg ik ervoor dat mijn cliënten zich gesteund voelen.

Heb je vragen over een VSO-traject? Neem dan gerust contact met mij op. Ik sta je graag te woord en kijk ernaar uit om je verder te helpen.

"ik begrijp als geen ander dat het belangrijk is om snel en deskundig te handelen"