Slide
Slide

Vaststellingovereenkomst (VSO)

VSO mr. Westdorp

"ik kan mij goed verplaatsen in beide partijen waardoor ik het beste resultaat bereik"

Als arbeidsrechtjurist gespecialiseerd in het begeleiden van een VSO-traject ben ik een professionele expert die zich inzet voor het behalen van de best mogelijke resultaten voor mijn klanten.

Ik sta zowel werknemers als werkgevers bij. Door mijn ervaring binnen diverse (grote) organisaties, kan ik mij goed verplaatsen in beide partijen waardoor ik het beste resultaat bereik. Mijn kracht zit in mijn ervaring en tactiek, waarbij jouw belangen centraal staan. Ik hanteer daarbij een persoonlijke- en zakelijke aanpak. Ik adviseer je over de mogelijke strategieën die recht doen aan jouw situatie, waarna ik in overleg met jou de onderhandeling op mij zal nemen. Ik controleer de juridische aspecten die van belang zijn. Ik ben ervaren in het begeleiden van VSO-trajecten en beschik over actuele kennis van de relevante wet- en regelgeving.

Als jurist ben ik klantgericht en zet ik mij volledig in voor jou belangen. Ik begrijp dat een VSO-traject een stressvolle periode kan zijn voor alle betrokken partijen en daarom streef ik naar een zorgvuldige en respectvolle behandeling van alle betrokkenen. Ik zorg voor open communicatie en heldere uitleg van alle aspecten van het VSO-traject, zodat je  goed geïnformeerd bent en weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Daarnaast werk ik snel en doeltreffend om ervoor te zorgen dat de VSO-procedure zo soepel mogelijk verloopt en dat mijn cliënten zo snel mogelijk weer verder kunnen met hun carrière en organisatie. Ik zorg voor een vlotte afwikkeling van de benodigde procedures en documentatie, zodat de betrokken partijen snel tot een overeenkomst kunnen komen.

"ik kan mij goed verplaatsen in beide partijen waardoor ik het beste resultaat bereik"