Slide
Slide
Lijn rood mr. Westdorp

Interim Professional

Interim Professional mr. Westdrop

"monitoren, rapporteren en adviseren behoort vanzelfsprekend bij deze rol"

Als Interim Professional bied ik mijn expertise aan als onder andere: teamleider, manager, projectmanager, commercieel adviseur, juridisch adviseur en klachtenfunctionaris. Met meer dan 15 jaar ervaring ben ik in staat om snel en effectief te schakelen tussen diverse organisaties en situaties.

(Operationeel) Manager

Als manager heb ik uitgebreide ervaring met het aansturen van teams en het leiden van projecten. Ik ben resultaatgericht en weet hoe ik mijn medewerkers kan ondersteunen en motiveren om deadlines te halen en doelen te bereiken. Bovendien ben ik in staat om complexe projecten uitstekend te coördineren en te leiden. Ik heb ervaring met het managen van projecten van verschillende grootte en weet hoe ik projectteams kan aansturen en motiveren om hun doelen te bereiken.

Juridisch adviseur

Ik heb een brede kennis van wet- en regelgeving en ik kan juridisch advies geven over verschillende onderwerpen. Nieuwe kennis maak ik snel eigen en ik ben in staat om snel en accuraat te werken. Mijn juridische achtergrond geeft me de nodige kennis om in een sterk gereguleerde omgeving te werken. Ik weet wet- en regelgeving op een duidelijke manier te vertalen naar de business. Arbeidsrecht en privacyrecht behoren beide tot mijn expertise.

Klachtenbehandelaar

Als klachtenbehandelaar ben ik in staat om klachten van klanten snel en efficiënt af te handelen. Ik sta bekend om mijn oplossingsgerichte aanpak en mijn vermogen om te de-escaleren bij emotionele situaties. Door mijn klantgerichte instelling en mijn vermogen om te communiceren op verschillende niveaus weet ik de juiste toon te treffen en klachten naar tevredenheid van de klant af te handelen. Het monitoren, rapporteren en adviseren behoort vanzelfsprekend bij deze rol. Hierbij maak ik gebruik van mijn analytisch vermogen en brede kennis van bedrijfsprocessen.

Remote

Ik ben gewend om deels op afstand te werken en maak gebruik van moderne communicatiemiddelen om efficiënt te kunnen samenwerken. Door mijn flexibele instelling en probleemoplossend vermogen ben ik in staat om snel en effectief te schakelen tussen verschillende opdrachten en situaties. Per opdracht is het uiteraard mogelijk om afspraken te maken over de invulling van remote werken.

"monitoren, rapporteren en adviseren behoort vanzelfsprekend bij deze rol"